Van 12:00 tot 18:00 uur

© Copyright - Kunstpleinolv.nl - Gemaakt door  Jeroweb / Jelle Rothenburg

Home

Kunstenaars

Nieuws

Contact

Archief

Inschrijving

 

Deze link verschaft u informatie over de aangemeldingen voor KunstPlein 2017.

 

Het is van belang dit onderdeel te blijven volgen, omdat deze tot het laatste moment wordt aangepast en aangevuld.

De ballotage voor KunstPlein OLV is niets nieuws: ook het vorige bestuur hanteerde richtlijnen voor kunstenaars die zich aanmeldden. Echter, sinds de nieuwe organisatie de zaken overnam, heeft het de regels verscherpt. Dat kon niet anders. KunstPlein OLV moest met de tijd meegaan en een meer uitdagend aanbod voor bezoekers creëren waarbij de kwaliteit een belangrijker criterium zou gaan vormen.

 

Die ballotage lijkt strenger dan het is. Om ervoor te kunnen zorgen dat alle kunstdisciplines zich welkom voelen, moet gekeken worden of voor alle disciplines een plek is en evenredig vertegenwoordigd zijn.

 

De organisatie van KunstPlein OLV beantwoord met deze ballotage ook aan de vraag van bezoekers die belang hechten aan een professioneler aanbod van kunstenaars waarvan het werk kwalitatief hoogwaardig is.

 

KunstPlein OLV is er voor jong en oud, voor kunstenaars die al jaren aan de weg timmeren maar ook voor de beginnende kunstenaar. Die laatste groep willen we in het bijzonder aanmoedigen om mee te dingen naar een plek op ons gezellige, professionele KunstPlein OLV.

 

Vanzelfsprekend streeft de organisatie ernaar de aangemelde kunstenaars zo spoedig mogelijk uitsluitsel te geven over mogelijke deelname. We proberen dit jaar de kunstenaars nog spoediger antwoord te geven op hun aanmeldingsbrief.

 

De aanmeldingsbrief vindt u onder de link “inschrijfformulier”.

Inschrijfformulier