Van 12:00 tot 18:00 uur

© Copyright - Kunstpleinolv.nl - Gemaakt door  Jeroweb / Jelle Rothenburg

Home

Nieuws

Contact

Inschrijvingen

Archief

Janneke Swaen

 

Mijn naam is Janneke Swaen, en ik maak kleurrijke abstracte werken, met soms figuratieve elementen, met name portretten.

 

Ik ben opgeleid en werk als beeldend therapeut en daarnaast creëer ik zelf. Voor mij ligt de nadruk met name op het proces achter mijn werk. Wat gebeurt er tijdens het werken, wat kun je zien aan de manier van werken, wat zegt dit over mij? Het beeldend werken is en manier om in contact te komen met mijzelf en mijn werk een reflectie van mij. Het is een constant leerproces.

Deze serie is een ode aan spel. Het kunnen spelen zie ik als een van de belangrijkste kwaliteiten van de mens, iets dat bij velen naar de achtergrond verdwijnt bij het opgroeien, en iets dat ik zelf soms ook uit het oog raak.

 Spel is belangrijk, het is juist in het experiment waar men kan leren.  Het leren spelen met materiaal kan je leren spelen in het dagelijks leven.

Dit is mijn eigen proces om mijzelf niet te serieus te nemen, om mijzelf toe te staan fouten te maken. Het is mijn zoektocht om spel te behouden en tegelijkertijd te zoeken naar een balans in vormgeving en kleur. Het resultaat zijn kleurrijke, expressieve, speelse werken.

 

Ik deel foto's van mijn werk en van mijn werkproces op mijn instagram. Neem vooral een kijkje: jannekeswaen.

Verdere contactgegevens:

Email : jannekeswaen@gmail.com

telefoonnr: 0647548384